Copeland

Хладилни и климатични компресори – винтови, полухерметични и херметични. Част от Emerson Climate Technologies.

Copeland® компресорите са проектирани за осигуряване на висока ефективност, ниски нива на шум, изключителна дълготрайност и ненадмината надеждност. Те позволяват интегрирането на нови и щадящи околната среда хладилни агенти климатичните и хладилни системи в комбинация с подобряване на ефективността.

 

Продукти:

1. Scroll - спирални компресори от 1 до 40 к.с. за всяко приложение, включително климатизация, търговски и промишлени хладилни инсталации и хладилен транспорт. Copeland Scroll компресорите имат ненадмината ефективност и са удобство за домашните и крайните потребители. С над 80 милиона инсталации в световен мащаб, Copeland Scroll компресорите са си спечелили репутация на надеждни и имащи нисък разход на енергия.

- Климатични ZR, ZP

- Хладилни ZB, ZS, ZF

- Термопомпени ZH

- Специални ZO

 

2. Semi-Hermetic - бутални  компресори от 1/4 до 60 HP, предоставящи допълнителни алтернативи за системи, които постигат високи резултати при температури на изпарение до -40 ° F

- Едностъпални

- Двустъпални

- Discus

 

3. Hermetic - херметични бутални компресори от 1/8 до 5 HP, предоставящи рентабилни решения за системи, изискващи широка гама от температури на изпарение. На разположение са повече от 300 модела, което позволява на проектантите да подберат правилния компресор за нуждите на проекта, постигайки оптимална енергийна ефективност.

- Бутални

 

Официален сайт


Партньори