Сервиз, поддръжка

Всички знаем, че на автомонтьорите можем да платим или малко сега за рутинна поддръжка на нашия автомобил, или много по-късно за голям ремонт. Същото важи и в пълна сила за климатиците или термопомпите. Ако не се поддържа и сервизира Вашият климатик редовно, възможността да се повреди нараства значително. Независимо дали става дума за битов климатик или всякаква друга разновидност на термопомпата, ползите от годишното сервизиране са еднакви.

Климатиците за много специфично оборудване. То е конструирано да издържа екстремни климатични условия и да продължава да работи. Премствата му са много, но може да доведе до доста усложнения без поддръжка - производителите дават около 5% загуба на мощността годишно, ако климатика не бъде прегледан от специалист. Само за няколко години, един добре подбран за помещението климатик от водещ производител, може да се окаже с недостатъчна мощност, и освен че вече няма да може да поддържа локалния комфорт, работата му на максимума от възможностите му ще доведе до вероятна повреда и значителни разходи за отстраняването й. Добрата новина е, че с редовна профилактика и поддръжка, не само че ще бъде сведена да минимум възможността за дефектиране, но работата му в оптимален режим се отразява и в намаляване на разходите за електроенергия. Така сумата за профилактика се възвръща многократно.

Предлагаме Ви да се възползвате от разнообразните сервизни програми на Зефир Климатични Системи, съобразени с потребностите на всеки клиент и обект, като за целта се свържете с нас. Ние ще дойдем на място и ще Ви предложим разнични варианти на сервизни програми, включително и такава, включваща абсолютно всички части и труд по инсталацията срещу ежемесечна такса.

<<начало раздел


Партньори