Сервиз, поддръжка

Доказателство за професионализма и опита на направлението са сключените договори (за 24 часова) поддръжка на най-големите водоохлаждащи агрегати в България: The Mall– София – 3 бр. водоохлаждащи агрегати Trane с охладителна мощност 3 000 000 Bт и. Мол Пловдив – 2 бр. водоохлаждащи агрегати Trane с охладителна мощност 1 000 000 Bт. и още много други.

В този тип обекти също става въпрос за огромни инсталирани мощности и професионалната поддръжка допринася до намаляване до минимум авариите и от там подмяната на резервни части а също така и за настройка на оптимални параметри на работа на тези огромни енергоемки машини посредством специални специализирани софтуери за връзка с тях.

Предлагаме Ви да се възползвате от разнообразните сервизни програми на Зефир Климатични Системи, съобразени с потребностите на всеки клиент и обект, като за целта се свържете с нас. Ние ще дойдем на място и ще Ви предложим разнични варианти на сервизни програми, включително и такава, включваща абсолютно всички части и труд по инсталацията срещу ежемесечна такса. <<начало раздел


Партньори