Къщи

При този тип обекти ние прилагаме същия подход, както при всички наши обекти, а именно предлагаме на клиента набор от възможнни и приложими решения, отнесени към тяхната стойност и времето им за откупуване.

Набора от предлаганите от Зефир Климатични Системи ООД решения съчетава в себе си уюта, създаван от живия огън на камината във всекидневната с високата ефективност и незаангажираността на клиента при използване на термопомпените системи, допълнени от енергията на възобновяемите енергоизточници, дадени от природата.

Нашата компания може да Ви предложи и изгради какво всички традиционни системи с котли на газ, котли на нафта, електрически котли, котли на твърдо гориво, така и съвременните икономични термопомпени системи.

Всяко оборудване, дори и най-издръжливото и надеждното, се нуждае от рутинна поддръжка. За това ние Ви предлагаме да се възползвате от разнообразните сервизни програми на Зефир Климатични Системи, съобразени с потребностите на всеки клиент и обект, като за целта се свържете с нас.

 

 

 


Партньори