Тел: 02 925 22 66   E-mail:

bg en 

Smart-UPS On- Line

Описание

Защита на захранването от електрическата мрежа за зони с висока енергийна плътност, чрез двойно преобразуване и мащабируемо работно време

Част от Smart-UPS

Многостранен UPS, разработен за най-суровите условия на захранване в света.

Водеща в бранша защита на захранването

Компактно непрекъсваемо токозахранващо устройство (UPS) с висока плътност за сървъри, гласови мрежи и мрежи за данни, медицински лаборатории и приложения от леката промишленост. Технологията On-Line с двойно преобразуване осигурява постоянно, чисто захранване и помага да защитите ИТ оборудването си в най-критичните моменти.

Водеща за индустрията защита

Защитата на захранването On-Line с висока плътност и двойно преобразуване осигурява чисто захранване с нулево време за прехвърляне и помага за предпазване на критичната електроника и данни от опасни условия на захранване и смущения.

 

Надежден източник на непрекъсваемо електрозахранване

Осигурява надежден източник на непрекъсваемо електрозахранване дори в най-тежки условия на захранването, включително много широк диапазон на входното напрежение, изключително ниско регулиране на напрежението на изхода, регулиране на честотата, вътрешен байпас и корекция на фактора на мощността на входа.

Повече време за работа за непрекъснатост на бизнеса

Проектиран така, че да отговаря на агресивни изисквания за продължителност на работата, Smart-UPS On-Line може да бъде конфигуриран с множество сменяеми батерии, които не само позволяват удължена продължителност на работа, но и могат да бъдат подменяни без изключване на захранването.

Устойчив EcoDesign

С наличните от 1 до 20 kVA системи и удобните, гъвкави възможности за монтаж, Smart-UPS On-Line предоставя резервната батерия, от която се нуждаете, като в същото време спестява пространство, време и усилия. Всички системи са с високоефективен „зелен режим“, който постига 98% ефективност, като намалява разходите за комунални услуги и охлаждане, без да прави компромис с производителността или надеждността.